Χαρά Τσιώλη ❤ Η Καρδιτσιώτισσα που δίνει χαρά στον κόσμο!!!

Χαρά Τσιώλη ❤ Η Καρδιτσιώτισσα που δίνει χαρά στον κόσμο!!!

 


Γεννήθηκε το 1979 στην Καρδίτσα. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται σαν ηθοποιός, συγγραφέας. Σπούδασε διαιτολογία και δημόσια υγεία. Το 2007 αποφοίτησε με υποτροφία από τη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη. Το 2006 ανέβηκε το πρώτο της έργο με τίτλο "Σε λίγο θα βρέξει", σε σκηνοθεσία Στέλιου Γούτη. Το 2007 υπέγραψε τη θεατρική διασκευή της ταινίας "Το σπιρτόκουτο" του Γιάννη Οικονομίδη, που απέσπασε το Βραβείο Αθηνοράματος Καλύτερου Ελληνικού Έργου. Από το 2007 συνεργάζεται με την ομάδα 90° C του Δημήτρη Κομνηνού. Έχει συνεργαστεί με τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας και Κρήτης και έχει πάρει μέρος στην "Ημέρα του Ηθοποιού" 2006, 2007 στο Ηρώδειο και 2008 στο Παλλάς.
Το 2010 κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Τα τελευταία χρόνια, η Χαρά Τσιώλη ασχολείται με την σάτιρα και την stand-up comedy και είναι ενεργή επίσης ως TikToker με πάνω από 100.000 followers.


Οι σελίδες της Χαράς στο διαδίκτυο: 


δε SALTARISMED! Με Την Χαρά Τσιώλη

Βαρέθηκες τη μετριότητα; Θέλεις επιτέλους να ξεχωρίσεις από το πλήθος; Μάθε πώς να πετυχαίνεις αποτυγχάνοντας!
Γίνε αποτυχημένος! Γίνε ο μεγιστάνας της αποτυχίας.
Γίνε αποτυχημένος με Α κεφαλαίο!
Είσαι σαλταρισμένος; Αποτυχημένος; Κακόκεφος; Μίζερος; Απένταρος; Είσαι βουτηγμένος στη μετριότητα και δεν έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς; Μην ανησυχείς! Η διάσημη influranger, Χαρά Τσιώλη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νούμερο 1 μέθοδο αυτοβελτίωσης "δε Saltarismed". Περιοδεία σε Όλη την Ελλάδα !!!

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που απευθύνεται μόνο σε σαλταρισμένους και θα σε βοηθήσει να διαπρέψεις και να διακριθείς στον τομέα σου!
Σταμάτα να είσαι ένας απλός αποτυχημένος και γίνε Αποτυχημένος με Α κεφαλαίο!
Γίνε ο πιο Μίζερος, ο πιο Σαλταρισμένος, ο πιο Κακόκεφος κι ο πιο Απένταρος άνθρωπος που γνωρίζεις!
Η μέθοδος "Δε Saltarismed" υπόσχεται 100% αποτυχία! Μην χάνεις άλλο χρόνο.
Κλείσε τώρα τη θέση σου και έλα να αποτύχουμε μαζί!

Βιογραφικό:

Η Χαρά Τσιώλη, ηθοποιός, life coach και tik toker, δημιούργησε την πρώτη μέθοδο αυτοβελτίωσης παγκοσμίως που σε βοηθάει να αυτοβελτιωθείς γελώντας! Συνδυάζοντας την κωμωδία με το life coaching, οδηγεί τους θεατές στην απενοχοποίηση όλων αυτών των «πρέπει» που τους πιέζουν να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Σατιρίζοντας όλα τα κακώς κείμενα της εποχής και τα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου, φιλοδοξεί να ψυχαγωγήσει και να κάνει τους ανθρώπους να διακρίνουν αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή.

Εδώ μπορείτε να δείτε ζωντανά τη Χαρά Τσιώλη: 
https://www.more.com/theater/de-saltarismed-me-tin-xara-tsioli-1/