ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2-7μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2-7μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 


ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2 -7μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2


Με αποφασιστικότητα και επιμονή, η νεολαία μας, μαζί με εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους, δίνουν τον αγώνα ενάντια στα αντιδραστικά-αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα στην εκπαίδευση.

Στην Καρδίτσα, για τέσσερις συνεχόμενες Πέμπτες, ακούστηκε δυνατά η κοινή φωνή φοιτητών, μαθητών, των γονιών τους, εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και εκπαιδευτικών, για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων της νεολαίας και των καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και την Παρασκευή 23/2 και καλούμε τους πολίτες της Καρδίτσας να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 7μμ, στην κεντρική πλατεία.

Για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δικαίωμα στις δωρεάν σπουδές για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών στα πανεπιστήμια, χωρίς δίδακτρα και δάνεια, για να παρέχεται γνώση-παιδεία και όχι κατάρτιση και δεξιότητες, για πτυχία με ενιαία επαγγελματικά δικαιώματα, που θα τους επιτρέπουν να δουλεύουν και όχι να μεταναστεύουν ή να οδηγούνται στην ανεργία και στην μισο-απασχόληση.

Για να μπει φραγμός στους εκφοβισμούς, στην τρομοκράτηση και στις διώξεις των εκπαιδευτικών, που στόχο έχουν να σκύψουμε το κεφάλι, γιατί... δάσκαλος σκυφτός αμόρφωτος λαός.

Για να συναντηθεί ο αγώνας μας με τους αγρότες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, με τους εργαζόμενους που υποφέρουν από την ίδια πολιτική που τσακίζει τα μεροκάματα, επεκτείνει τη φτώχεια, αρπάζει σπίτια και άλλα τα αφήνει χωρίς ρεύμα, που διαλύει τα νοσοκομεία και εμπεδώνει την αντίληψη ότι δικαίωμα στη ζωή έχει όποιος πληρώνει!

Είναι ολοφάνερο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε εξελίξεις που πλήττουν ευρύτερα όλο τον λαό. Αγωνιζόμαστε για τη συγκρότηση Πανεκπαιδευτικού Παλλαϊκού Μετώπου για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής κυβερνητικής πολιτικής.

Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

  • ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

  • ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ- ΟΧΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΣΕΠ

  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

Πανεκπαιδευτικό Παλλαϊκό Μέτωπο για Σπουδές - Δουλειά - Ζωή με δικαιώματα

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Καρδίτσας Νικόλαος Πλαστήρας