Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας»: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ν. Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας»: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας



Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης με πρωτοβουλία και την επιμέλεια του συλλόγου, τελέστηκε μνημόσυνο στην μνήμη των συναδέλφων που έχουν φύγει από τη ζωή. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσης κ. Βασίλης Τσιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Στέφανος Θεολόγης και κ. Τέλης Σπάνιας και ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας κ. Κώστας Γκόλτσος. 

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 6:30’ πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Παυσίλυπου, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε από τον μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο, ο οποίος μαζί με τις ευχές του τόνισε τη μεγάλη προσφορά των εκπαιδευτικών στα << παιδιά μας >> και την κοινωνία. 

 Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Κουτής Βάιος αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και τα μέλη για την παρουσία τους, αναφέρθηκε εν συντομία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και τόνισε πως όλοι μαζί θα παλέψουμε για την επίλυσή τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κωτσός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης κ. Κώστας Γκόλτσος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Στέφανος Θεολόγης, Εκπρόσωποι του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα και της βουλευτού κ. Ασημίνας Σκόνδρα, ενώ επιστολή ευχών έστειλε ο βουλευτής κ. Σπύρος Λάππας. Ακόμη παρέστησαν ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Νάστος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου και ο αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας κ. Γιάννης Λέτσιος. Οι οποίοι με τη σειρά τους απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό. Το φλουρί της πίτας του Δ.Σ κέρδισε η συναδέλφισσα κ. Γιώτα Μπερνάρα. Το Δ.Σ. εύχεται καλή χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία σε όλους.