Νικητής στη «Φάρμα» ο Κώστας Γκρέκας από τον Άγιο Ακάκιο Καρδίτσας ❤

Νικητής στη «Φάρμα» ο Κώστας Γκρέκας από τον Άγιο Ακάκιο Καρδίτσας ❤


Νικητής της φάρμας είναι ο Καρδιτσιώτης Κώστας Γκρέκας, ο οποίος κερδίζει το έπαθλο που είναι ένα αυτοκίνητο και 50.000 ευρώ μετρητά. 

Κώστας Γκρέκας

Ο Κώστας Γκρέκας ήρθε από την Καρδίτσα (από τον Άγιο Ακάκιο) στην Αθήνα πριν από αρκετά χρόνια, έγινε μοντέλο, πόζαρε σε εξώφυλλα περιοδικών, περπάτησε στις πασαρέλες διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών, εμφανίστηκε σε σίριαλ και σε ταινίες, και σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και ιδιοκτήτης κλαμπ στη γενέτειρά του.

Ο 43χρονος γόης με το καλογυμνασμένο κορμί στο παρελθόν απασχόλησε τα media με τους θυελλώδεις έρωτές του, ώσπου βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Εκτός από την επιχειρηματική δραστηριότητά του, ο κούκλος Κώστας συνεχίζει επιλεκτικά την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ, καθώς φωτογραφίζεται για διαφημιστικές καμπάνιες αθλητικών εταιριών, ενώ έκανε μια απόπειρα ν’ ασχοληθεί και με τα κοινά, καθώς ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις φετινές εκλογές στον Δήμο Καρδίτσας.

Πέρυσι έδωσε τα χέρια και με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νεφέλη Καλλιθήρου και προστέθηκε στο δυναμικό της, αφού είναι καλό αμυντικό χαφ.

Ο φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη, του Γιώργου Χειμωνέτου, της Ολγας Φαρμάκη, του Γιώργου Μανίκα και του Κώστα Φραγκολιά ήρθε στην πρωτεύουσα από το χωριό του, τον Αγιο Ακάκιο Καρδίτσας, με πολλά όνειρα στις αποσκευές του.

Η ευγένεια, ο καλός χαρακτήρας, η γοητεία, η αρρενωπότητα και ο επαγγελματισμός του λειτούργησαν ως διαβατήριο, ώστε να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες του θεάματος.

Ο γύρος της Ελλάδας

Ως εργένης έπινε καφέ στη βεράντα του σπιτιού του παίζοντας τάβλι με φίλους και ατενίζοντας την Ακρόπολη! Με αντροπαρέα πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα, για κλάμπινγκ, για ξενύχτια. Για ένα διάστημα έκανε τον γύρο της Ελλάδας με το event «Ιt’s raining men parties» και συνεργάτες του τον Κώστα Φραγκολιά, τον Χρήστο Ανθόπουλο και τον Δημήτρη Τικτόπουλο, συμμετέχοντας ακόμα και σε φιλανθρωπικές συναυλίες.

Ανέκαθεν γυμναζόταν σκληρά και είχε… θανατηφόρους κοιλιακούς. Τα κοριτσίστικα περιοδικά δημοσίευαν αφίσες του και έγραφαν ύμνους για την ομορφιά του, παρότι εκείνος σπάνια έδινε συνεντεύξεις. Οταν η κρίση «χτύπησε» την Ελλάδα, το μόντελινγκ σχεδόν… πέθανε ως επάγγελμα, γεγονός που ο ίδιος το βίωσε στο πετσί του. «Τώρα πλέον είναι δύσκολα.

Ολοι έχουν γίνει μοντέλα. Καθένας, για να προβληθεί, δηλώνει μοντέλο και προσφέρεται για ελάχιστα ποσά. Αυτό έχει συνέπεια οι ανταμοιβές μας να έχουν πιάσει πάτο» είχε δηλώσει.

Το 2005 έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στην αισθηματική σειρά του Alpha «Πες μου ναι» και τρία χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο «L.A.P.D.», στο «Singles 3», στο «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»… Κινηματογραφικά συμμετείχε στις ταινίες των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» (1999) και «Αυστηρώς κατάλληλο» (2008).

Το 2012 το κοινό του τον αποθέωνε στη διαδικτυακή δραματική σειρά του Flog TV «LIBA: Life is a beach»!

Βίσση και Αλούπη

Στην αρχή της καριέρας του οι φήμες ήθελαν τον Κώστα Γκρέκα σε μια θυελλώδη σχέση με την Αννα Βίσση, ειδύλλιο που απασχόλησε αρκετά τον Τύπο, ωστόσο εκείνος ποτέ δεν το επιβεβαίωσε. Επόμενος σταθμός στη ζωή του, η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη.

Η σχέση τους μέτρησε αρκετά χρόνια, αλλά χώρισαν με… θόρυβο το 2010, καθώς, σύμφωνα με φήμες, η παρουσιάστρια του το ανακοίνωσε με sms. Η γνωριμία του με την καλλονή, στιλίστρια στο επάγγελμα, Ελενα Βαζούρα έμελλε να καταλήξει σε γάμο! Παντρεύτηκαν το 2012 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

Μετά το μυστήριο έγινε ένα απίθανο πάρτι σε κτήμα στο Κορωπί με 350 καλεσμένους, ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι από τον χώρο της showbiz. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εξαιτίας του γάμου, φυσικά προς το καλύτερο. Εχω γίνει περισσότερο σταθερός στη ζωή μου όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Δεν είμαι πια επιπόλαιος όπως ήμουν πριν. Εχω γίνει πιο σοβαρός» ανέφερε ο ίδιος ως παντρεμένος!

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως από την ηλικία των 17 χρόνων σκεφτόταν ότι ήθελε να κάνει μεγάλη οικογένεια και ήξερε ακριβώς πώς ήθελε να είναι η γυναίκα της ζωής του.

«Πάντοτε ήθελα η σύντροφός μου να με κατανοεί. Η επικοινωνία σε ένα ζευγάρι έχει γίνει δύσκολη υπόθεση πια. Μου αρέσει και η σοβαρότητα. Ευτυχώς, τα βρήκα» είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, επισημαίνοντας πως το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει είναι ο γάμος του, και το χάρηκε πολύ.

Το ζευγάρι, ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο, μετακόμισε στην Αμερική, έμεινε εκεί τρία χρόνια κι επέστρεψε στην Ελλάδα το 2015. Το 2016 ο Κώστας εμφανίστηκε στη 19η Athens Xclusive Designers Week κι έναν χρόνο αργότερα συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του πρώτου τραγουδιού της κοντοχωριανής του Χριστίνας Ζήση, με τίτλο «Ξεπέρασέ το».
Πηγή: https://www.espressonews.gr/